Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Brandvertragend impregneren door dé expert uit Oost-Vlaanderen

  Wij nemen de nazorg uit handen

  Uitgebreide datamanager

  Meer dan 10 jaar ervaring (in brandveiligheid)

  NOFLAME® uit Zele is een expert in brandvertragend impregneren van allerlei stoffen, waaronder textiel, houten meubels en vezels voor bedrijven in Oost-Vlaanderen en de rest van België. In ons aanbod vindt u verschillende producten om uw textiel, meubels, houten wanden en meer te behandelen met een brandwerende coating. Lees verder en ontdek de mogelijkheden!

  Contacteer ons: 052 55 88 58

  Waarom is brandvertragend impregneren belangrijk voor uw bedrijf of huis in Oost-Vlaanderen?

  Door textiel, meubelen en andere voorwerpen in een woning of bedrijfsgebouw in Oost-Vlaanderen te impregneren met een brandvertragende coating, voorkomt u ernstige schade bij een brand. Gordijnen, tapijten en meubelen behandeld met een dergelijke spray vatten namelijk veel minder snel of helemaal niet brand. Dit voorkomt dat een potentiële brand snel uitbreidt en doorslaat naar andere ruimtes. Textiel, vezels en hout brandvertragend impregneren is dus een doeltreffende manier van brandpreventie, geschikt voor professionals en particulieren in Oost-Vlaanderen en de rest van het land!

  Ruim aanbod voor particulier en professional

  Daarom biedt NOFLAME® uit Zele, Oost-Vlaanderen, een ruim aanbod aan producten aan voor een brandvertragende impregnatie binnen uw pand of woning. Elke spray is gemaakt volgens een unieke en doeltreffende receptuur en met een gespecialiseerde productietechniek. Het resultaat? Betaalbare producten voor het brandvertragend impregneren van bijna alle soorten stoffen, met hoge of lage brandklasse. Als particulier bestelt u deze eenvoudig in onze webshop, bijvoorbeeld om uw kerstboom te behandelen. Wilt u echter de tapijten van uw hotel, gordijnen van uw feestzaal of houten wanden van uw gemeentehuis in Oost-Vlaanderen laten behandelen met een brandvertragende coating? Dan komen onze experts graag bij u langs. Met onze meer dan 10 jaar ervaring in brandpreventie, brengen we elk project tot een goed resultaat.

  Voorkom brandschade met onze producten

  Laat het textiel, de meubelen en meer binnen uw bedrijf in Oost-Vlaanderen brandvertragend impregneren met de unieke producten van NOFLAME® en voorkom aanzienlijke brandschade. Vraag om advies of een offerte op maat voor meer informatie over onze dienstverlening. U bereikt ons via het contactformulier, of door te bellen naar 052 55 88 58.