Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Brandklasse in Vlaanderen

  Wij nemen de nazorg uit handen

  Uitgebreide datamanager

  Meer dan 10 jaar ervaring (in brandveiligheid)

  Heeft u te maken met een slechte brandklasse voor uw bedrijfsgebouw in Vlaanderen? Dan is het belangrijk de nodige maatregelen te nemen inzake brandpreventie. Reken daarom op de expertise van NOFLAME® uit Zele. Onze expertise in brandpreventie en brandbare materialen, opgedaan bij Defensie en de Regie der Gebouwen, zetten we nu in om bedrijven in heel België, Nederland en Frankrijk te helpen. Lees verder en ontdek hoe we uw bedrijf in Vlaanderen kunnen helpen bij een slechte brandklasse.

  Contacteer ons: 052 55 88 58
  multicollar voorbeeld

  Verbeter de brandklasse van uw pand in Vlaanderen met brandwerende doorvoeringen

  Werkt u in uw bedrijf in Vlaanderen met zeer brandbare materialen, met brandklasse D, E of F? Of heeft u zeer brandbare materialen in uw kantoorinterieur, bijvoorbeeld de tapijten of houten meubelen? Dan schakelt u NOFLAME® uit Zele in om brandwerende doorvoeringen te plaatsen in uw pand. Deze doorvoeringen zorgen voor een veilige compartimentering, wat een doorslaande brand voorkomt. Zo vermijdt u veel schade en leed mocht een brand ooit uitbreken en verbetert u de brandklasse van uw gebouw in Vlaanderen. Heel wat bedrijven en instellingen, waaronder gemeentes, schakelden ons hiervoor al in.

  Contacteer ons voor een offerte op maat

  Laat onze experts de brandklasse van uw kantoor of industrieel gebouw in Vlaanderen verbeteren; vraag een offerte aan voor het plaatsen van brandwerende doorvoeringen. Onze experten komen de situatie graag ter plaatse opmeten voor een offerte op maat als u ons contacteert. Bel hiervoor naar 052 55 88 58 of stuur een e-mail naar info@noflame.be.