Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Brandvertragende coating in Vlaanderen

  Wij nemen de nazorg uit handen

  Uitgebreide datamanager

  Meer dan 10 jaar ervaring (in brandveiligheid)

  NOFLAME® uit Zele (Oost-Vlaanderen) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van een unieke brandvertragende coating voor allerlei stoffen voor bedrijven en particulieren in heel Vlaanderen. Spuit meubels, gordijnen en overig textiel in met een brandwerende coating en beperk de omvang en schade van een potentiele brand binnen uw gebouw in Oost-Vlaanderen of elders in Vlaanderen. Onze brandvertragende coatings bieden u een uitstekende manier van brandpreventie, tegen een lage kost. Lees snel verder en ontdek hoe het in zijn werk gaat!

  Contacteer ons: 052 55 88 58

  Voorkom grote brandschade met een brandvertragende coating van dé expert in Vlaanderen

  De NOFLAME® brandvertragende coating gebruikt u om hout, textiel en vezels te impregneren zodat deze in geval van brand geen vuur vatten. Door meubelen, gordijnen etc. te behandelen met deze brandvertragende coatings, voorkomt u dus dat een potentiële brand zich snel verspreid en aanzienlijke schade toebrengt aan uw pand of interieur in Oost-Vlaanderen. NOFLAME®’s brandvertragende coatings kennen bovendien vele toepassingen voor particulieren en bedrijven in Oost-Vlaanderen en daarbuiten. Impregneer bijvoorbeeld de vloerbedekking van uw hotel in Oost-Vlaanderen met een brandwerende NOFLAME® PRO coating. De brandvertragende coating in de vorm van vernis of spray werkt echter net zo goed op houten bekleding en kunstgras. Dat maakt het product uitermate geschikt voor de professional, maar net zo goed voor de particulier. Zo kunt u onder meer uw gordijnen of zelfs uw kerstboom behandelen met een brandwerende coating, verkrijgbaar in onze webshop.

  Waarom kiezen voor onze brandvertragende coatings?

  Elke brandwerende coating die u bij ons koopt, is het resultaat van onze uitgebreide expertise is brandveiligheid en brandpreventie. De brandvertragende NOFLAME® coatings zijn het gevolg van doorgedreven ontwikkeling om u de beste resultaten in brandvertraging te garanderen. Dankzij de unieke productietechnieken van ons bedrijf uit Oost-Vlaanderen schaft u een doeltreffende brandvertragende coating bovendien aan tegen zeer scherpe prijzen.

  Vraag een offerte aan voor uw brandwerend behandeling

  Wilt u NOFLAME® uit Zele, Oost-Vlaanderen, inschakelen om meubelen, textiel, wanden of andere oppervlaktes binnen uw bedrijf, vereniging of gemeentehuis in Vlaanderen te behandelen met brandvertragende coatings? Dan maakt u een uitstekende keuze, zoals onze referenties graag beamen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat. Bel hiervoor naar nummer 052 55 88 58 of stuur een e-mail naar info@noflame.be.