Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Brandvertragende spray van de éxpert in Vlaanderen

  Wij nemen de nazorg uit handen

  Uitgebreide datamanager

  Meer dan 10 jaar ervaring (in brandveiligheid)

  Behandel textiel, meubels en meer met een brandvertragende spray van NOFLAME® en vertraag de verspreiding van een potentiële huis- of bedrijfsbrand in Vlaanderen. Ons VCA-gecertificeerde bedrijf uit Zele biedt een breed aanbod brandwerende producten voor particulieren en een uitgebreide service voor professionals. Lees verder en ontdek de toepassingen en voordelen van onze brandvertragende spray.

  Contacteer ons: 052 55 88 58

  Ontdek de eigenschappen van onze brandvertragende spray ontwikkeld in Vlaanderen

  Elke brandvertragende spray in ons aanbod is ontwikkeld volgens een unieke receptuur en vervaardigd met efficiënte technieken in Vlaanderen. Zo vormt een brandvertragende coating van NOFLAME® een doeltreffende wijze van brandpreventie zonder dat u daar hoge kosten voor betaalt. De spray is bovendien te gebruiken op bijna alle soorten materialen. Denk daarbij aan textiel als gordijnen en tapijten, maar ook houten meubelen en zelfs wanden. Door deze zaken te impregneren met een spray of vernis uit ons gamma, beperkt u aanzienlijk de schade van een potentiële brand. De spray maakt de materialen niet onbrandbaar, maar vertraagt de brand aanzienlijk waardoor deze minder snel doorslaat en beter te bestrijden is.

  Ruim scala aan toepassingen

  NOFLAME® uit Vlaanderen biedt een brandvertragende spray voor particulieren, die bijvoorbeeld hun kerstboom of gordijnen willen impregneren. Echter richten we ons voornamelijk op professionele toepassingen van onze producten. U kunt de brandvertragende spray bijvoorbeeld gebruiken in uw hotel, restaurant of feestzaal in Vlaanderen om meubelen en textiel te behandelen. Daarbij kiest u om deze zelf toe te passen of om NoFlame hiervoor in te schakelen. Ook applicatiebedrijven en zelfs gemeentes maken gebruik van onze brandwerende coating, bijvoorbeeld voor houten wandbekleding of andere delen van het gebouw, zoals blijkt uit onze referenties.

  Contacteer ons voor meer informatie

  Ontvangt u graag advies op maat over brandpreventie binnen uw gebouw in Vlaanderen? Wilt u meer weten over de producten van ons bedrijf uit Zele (Oost-Vlaanderen) voor brandwerende behandelingen? Contacteer ons dan via een e-mail naar info@noflame.be of bel het nummer 052 55 88 58. Als particulier kunt u brandvertragend spray voor eigen gebruik rechtsreeks kopen in onze webshop.