Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Brandwerende doorvoeringen in regio Oost-Vlaanderen

  Schakel NOFLAME® in voor het installeren van brandwerende doorvoeringen of afdichtingen binnen uw bedrijf. Ons bedrijf uit Zele heeft al meer dan 10 jaar expertise in brandveiligheid en helpt u graag voorkomen dat een potentiële brand bij kabels en stopcontacten doorslaat. Schakel ons in om te voldoen aan de Belgische norm inzake brandveiligheid en voorkom potentieel grote schade door een brand dankzij brandwerende afdichtingen. 

  Het belang van brandwerende doorvoeringen voor uw zaak in Oost-Vlaanderen

  Het is van essentieel belang dat alle doorvoeringen van een wand en vloer op de juist manier worden afgedicht, zodat het een veilige compartimentering is. De openingen in de vloer of wand zoals buizen, kabels, stopcontacten, etc. mogen geen brand laten doorslaan. Daarom is het belangrijk dat deze openingen brandwerend worden afgedicht. Volgens de Belgische norm moet elke opening met dezelfde brandweerstand gedicht worden als de vloer, wand of muur waarin deze zich bevindt. Lopen de aangebrachte kabels of dergelijk door een muur met bijvoorbeeld een 60 minuten brandweerstand? Dan moeten ook de doorvoeren gedicht worden met een systeem voor 60 minuten. Er moet dus een brandwerende afdichting geplaatst worden die zowel voldoet aan vlamdichtheid (E) als isolatie-eigenschappen (I). Het plaatsen van brandwerende doorvoeringen vraagt vaak een professionele kijk en aanpak omdat vele doorvoeren verschillend zijn en een andere techniek van afdichting vergen. Reken daarom op de expertise van NOFLAME uit Zele inzake brandwerende afdichtingen.

  Hoe wij brandwerende doorvoeringen aanpakken

  Voor elk project van brandwerende doorvoeringen werken wij met een gedetailleerde datamanager die wij ter plaatsen kunnen raadplegen en ook aanpassen aan uw specifieke situatie. Hiermee geven wij precies aan wat de beste behandeling is en hoe wij de brandwerende doorvoeringen gaan aanpakken. Aan de hand van de data en de afbeeldingen die wij toevoegen, kunt u ook precies zien wat er gaat gebeuren. Dit zorgt er ook voor dat wij alle doorvoeringen bijhouden en dat wij u op tijd op de hoogte brengen zodra deze aan vernieuwing toe zijn. U rekent bij ons namelijk op een totale dienstverlening, inclusief de nodige nazorg van uw brandwerende doorvoeringen. Hieronder ziet u een paar voorbeelden van hoe de datamanager eruitziet.

  Schakel onze expertise in

  Voorzie de nodige brandpreventie binnen uw bedrijf en laat brandwerende doorvoeringen plaatsen door de experts van NOFLAME uit Zele. Bedrijven in heel België kunnen rekenen op onze expertise inzake brandwerende afdichtingen. Wenst u advies of een offerte op te maat te ontvangen? Contacteer ons dan via onderstaand contanct info

  Wilt u meer informatie of advies?

  Syto Dijkstra