Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Brandnorm in Vlaanderen

  Wij nemen de nazorg uit handen

  Uitgebreide datamanager

  Meer dan 10 jaar ervaring (in brandveiligheid)

  Zorg dat uw kantoor, feestzaal of ander type gebouw voldoet aan de geldende brandnorm in Vlaanderen. Schakel daarvoor de expertise in van NOFLAME® uit Zele, expert in brandpreventie tijdens nieuwbouw of renovaties van niet-particuliere gebouwen.

  Contacteer ons: 052 55 88 58
  multicollar voorbeeld

  Voldoe aan de brandnorm in Vlaanderen dankzij onze expertise

  Om te voldoen aan de brandnorm die geldt in Vlaanderen en de rest van België is het belangrijk uw gebouw te voorzien van een veilige compartimentering. Met andere woorden, alle doorvoeringen van wanden, kabel etc. moet u voorzien van een correcte afdichting. Zo voorkomt u namelijk dat een brand kan doorslaan van de een ruimte naar de andere. Daarom vereist de brandnorm in Vlaanderen dat u een brandwerende afdichting plaatst die voldoet aan zowel de gewenste vlam- als isolatie-eigenschappen. Reken hiervoor op de expertise van NOFLAME®. Ons bedrijf uit Zele heeft een ruime ervaring met het plaatsen van brandwerende doorvoeringen in bedrijfspanden in heel België.

  Profiteer van onze ruime service

  Om te zorgen dat u steeds voldoet aan de huidige brandnorm in Vlaanderen, rekent u bij ons op een uitgebreide service. Zo verzorgen wij niet enkel een correcte compartimentering voor brandpreventie. Ook de nazorg nemen wij u graag uit handen. U hoeft daarbij niet zelf bij te houden wanneer de doorvoeringen aan vervanging toe zijn; dat regelen wij voor u met behulp van onze uitgebreide datamanager. Aarzel dus niet om onze expertise in te schakelen om te voldoen aan de brandnorm in Vlaanderen voor uw renovatie. We vertellen u graag meer over onze expertise en service als u ons contacteert. Dit kan via het nummer 052 55 88 58 of via een e-mail naar info@noflame.be. Bekijk zeker ook onze referenties!