Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Compartimentering in Oost-Vlaanderen

  Wij nemen de nazorg uit handen

  Uitgebreide datamanager

  Meer dan 10 jaar ervaring (in brandveiligheid)

  Zorg voor een correcte compartimentering binnen uw kantoor- of bedrijfsgebouw in Oost-Vlaanderen om te voldoen aan de brandnorm in België. Reken hiervoor op de expertise van NOFLAME® uit Zele. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in brandbeveiliging van gebouwen. Lees verder en ontdek hoe u kunt profiteren van onze dienstverlening.

  Contacteer ons: 052 55 88 58

  Laat brandwerende compartimentering plaatsen door een expert uit Oost-Vlaanderen

  Een correcte compartimentering tussen vloeren en wanden is een belangrijk onderdeel van brandpreventie volgens de brandnorm in Vlaanderen. Compartimentering door middel van brandwerende doorvoeringen voorkomt namelijk dat een brand in uw pand te Oost-Vlaanderen doorslaat van de ene ruimte op de andere. Het plaatsen van dergelijke compartimenteringen is echter geen sinecure. De doorvoeringen moeten zowel over de geschikte vlamdichtheid als isolatie-eigenschappen beschikken en met de correct techniek worden geplaatst. NOFLAME® biedt u hierin een ruime expertise en maatwerk voor een geslaagd resultaat. Hiervoor werken we met een gedetailleerde datamanager om uw situatie grondig en kaart te brengen. Aan de hand hiervan maken we een compartimentering op maat van uw gebouw in Oost-Vlaanderen of elders in België.

  Vraag om een offerte op maat

  Schakelt u NOFLAME® uit Zele, Oost-Vlaanderen, in voor een brandveilige compartimentering binnen uw bedrijf? Dan rekent u op een uitgebreide service van ons VCA-gecertificeerde bedrijf. U ontvangt advies op maat en een uitstekende nazorg. Zo houden wij voor u bij wanneer u de doorvoeringen laat vernieuwen zodat uw pand steeds voldoet aan de brandnorm. Aarzel niet om ons contacteren voor meer informatie over onze dienstverlening of voor een offerte op maat. U bereikt ons via het contactformulier of door te bellen naar 052 55 88 58.

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.