Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Brandvertragende vernis van de expert uit Vlaanderen

  Wij nemen de nazorg uit handen

  Uitgebreide datamanager

  Meer dan 10 jaar ervaring (in brandveiligheid)

  Vertraag een potentiële brand in uw woning of horecazaak door meubelen te behandelen met een brandvertragende vernis van NOFLAME® uit Zele, Vlaanderen. Onze ruime expertise in brandpreventie en brandvertragende materialen bij de Regie der Gebouwen en Defensie hebben we toegepast om onze unieke brandwerende behandelingen te ontwikkelen voor de professionals, maar ook voor particulieren in heel Vlaanderen.

  Contacteer ons: 052 55 88 58

  Behandel uw meubelen en houten bekleding met brandvertragende vernis gemaakt in Vlaanderen

  Met de brandvertragende vernis van NOFLAME® uit Vlaanderen biedt u een brandvertragende coating voor verschillende materialen, zoals houten meubelen en wand- en vloerbekleding. Door deze materialen te impregneren, vertraagt u een potentiële brand zodat deze sneller onder controle is. Zo voorkomt u veel schade aan uw gebouw en leed. De brandvertragende vernis en al onze andere producten voldoen aan de Euroklasse voor materialen: Reactie op brand (brandvoortplanting) die binnen de EU in 2000 (2000/147/EG) zijn opgesteld. Dankzij onze unieke productietechnieken, profiteert u zo van een doeltreffend product voor brandpreventie tegen een lage prijs.

  Ontdek onze ruime dienstverlening

  U kunt een brandvertragende vernis zelf toepassen, maar onze experts uit Zele (Vlaanderen) nemen u deze zorg ook graag uit handen. Zo helpen we bedrijven in heel België, Nederland en zelfs Frankrijk met onze uitgebreide dienstverlening. We komen op voorhand langs om alles op te meten en bezorgen u dan een offerte op maat voor de werkzaamheden. Vervolgens komen we binnen de gemaakte planning uw meubelen of wanden in Vlaanderen of elders behandelen met een brandwerende vernis. Ook textiel zoals gordijnen en vloerbekleding behandelen we graag voor u.

  Schakel onze expertise in voor uw bedrijf

  Aarzel niet om NOFLAME® uit Zele in te schakelen voor brandpreventie binnen uw bedrijf in de horeca, of zelf voor uw gemeentehuis. Bekijk onze referenties en neem contact op voor meer  informatie. Bel hiervoor naar 052 55 88 58 of stuur een e-mail naar info@noflame.be.