Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Brandpreventie in Vlaanderen

  Wij nemen de nazorg uit handen

  Uitgebreide datamanager

  Meer dan 10 jaar ervaring (in brandveiligheid)

  NOFLAME® uit Zele is de expert in brandpreventie voor bedrijven in Vlaanderen. Wij helpen grote branden voorkomen door middel van een brandveilige compartimentering in gebouwen. Zo vermijdt u grote schade en leed bij een potentiële brand. Lees verder en ontdek onze ruime dienstverlening inzake brandpreventie in Vlaanderen en de rest van België.

  Contacteer ons: 052 55 88 58

  Brandpreventie voor bedrijven in Vlaanderen

  NOFLAME® biedt een ruime service voor brandpreventie aan bedrijven in heel Vlaanderen. Zo schakelt u ons in voor brandvertragende doorvoeringen. Deze zijn noodzakelijk voor een correcte compartimentering om een doorslaande brand te vermijden. Afdichtingen zijn bijgevolg een belangrijk element voor brandpreventie in Vlaamse bedrijven. Volgens de geldende brandnorm in Vlaanderen moeten deze afdichtingen voldoen aan dezelfde brandweerstand als de muur of vloer  waarin de opening zich bevindt. NOFLAME® uit Zele plaats daarom steeds dichtingen met gepaste vlamdichtheid en isolatie-eigenschappen, voor een correct brandpreventie in uw pand in Vlaanderen.

  Brandvertragende coatings

  Echter rekent u ook op onze expertise om textiel, vezels en houten materialen te behandelen met een brandwerende spray. Denk hierbij aan een coating voor de houten muurbekleding na een renovatie, of een spray voor de vloerbekleding in uw hotelkamers. Deze brandwerende behandeling is slechts een voorbeeld van hoe we bedrijven in Vlaanderen helpen met degelijke brandpreventie.

  Vraag onze experts om advies en oplossingen

  Schakel onze experts uit Zele in voor advies omtrent brandpreventie in uw bedrijf in Vlaanderen, Nederland of Frankrijk. We komen graag langs om de situatie op te meten, waarna u een offerte op maat ontvangt. Bekijk zeker ook eens onze referenties van tevreden klanten. Voor meer informatie of een offerte belt u naar 052 55 88 58. U kunt ons ook mailen op info@noflame.be.

  multicollar voorbeeld