Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Uitgevoerd door NOFLAME

  Bescherm uw constructies met de brandwerende coatings van NOFLAME
  Onze brandwerende coatings doen precies wat u graag wilt, namelijk uw gebouw en materialen beschermen in het geval van brand. Zowel voor architecten overheid en winkels alsmede ook bouwondernemingen geldt dat zij veel waarde hechten aan veiligheid. De Europesche brandklasse/normen zijn een uitstekend uitgangspunt om een veilig gebouw neer te zetten. Met de brandwerende coating van noflame verhoogt u de brandveiligheid enorm.

   

  Hout en Kunststof: ondergronden voor brandvertragende coating
  Of u nu complexe constructies wilt beschermen van hout balkconstructies of houten plafonds, onze brandwerende coatings zijn voor al deze ondergronden geschikt. Mocht er brand uitbreken, dan vormt de coating een barrière tussen het vuur en de houten constructie. Uiteraard is de kwaliteit van onze NEN-gecertificeerde producten zeer hoog.

   

  Advies over brandwerende coating
  De meeste gebouwen hebben een constructie die op maat is ontwikkeld. Logisch ook, want ieder gebouw is weer anders opgezet en ingedeeld. NOFLAME adviseert u graag over de mogelijkheden van brandwerende coating in uw situatie. Wij kennen de wet- en regelgeving, maar ook de diverse producten die beschikbaar zijn. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht.

   

  Uitvoering door NOFLAME.

  Wij kunnen u een passende offerte opmaken en ter plaatse komen uitvoeren, wij hebben specialisten in huis die uw stoffering of houten plafond ect. deskundig brandvertragend behandelen. Ook kunnen wij de stoffering of zetels in onze werkplaats behandelen en heeft uw gefaseerd de materialen weer retour, daardoor heeft u geen overlast voor onze werkzaamheden.

   

  Brandveilige oplossingen

  NOFLAME heeft voor uiteenlopende toepassingen brandveilige oplossingen ontwikkeld die in de hoogste Europese brandklassen vallen, waaronder voor:

  • Houten constructies/balken/plafonds/borstwering ect.
  • PVC plafonds/ wandafwerking/ reclame uitingen
  • Decoratie materialen in openbare ruimte
  • Kertsversiering kerstbomen/ in bv winkelcentra
  • Kunstgras/bomen in binnensituaties in hotels en restaurants ect.
  • Gordijnen/stoffering/vloerkleden in cinema’s stadions hotels ect.
  Noflame kan worden aangebracht volgens EURO NORM NEN EN 13501-1 en wordt niet meegenomen in de vuurlastberekening volgens NEN 6090. Brandbare materialen dienen altijd meegenomen te worden in de vuurlastberekening.

   

  Mulcol Certificaat