Brandvertragende behandeling in Oost-Vlaanderen

Brandvertragende behandeling gemaakt in Oost-Vlaanderen voor een ruim gamma aan materialen

 

NOFLAME® ontwikkelde een unieke brandvertragende behandeling voor een ruim scala aan materialen voor bedrijven en particulieren in Oost-Vlaanderen en de rest van Vlaanderen. Door textiel, meubelen en houten wandbekledingen te behandelen met een brandwerende coating voorkomt u grote schade bij een brand binnen uw gebouw. Lees verder en ontdek meer over de toepassing van onze producten!

 

 

Brandvertragende coatings

De NOFLAME® ontwikkeld in Vlaanderen behandeling werkt brandvertragend op zowat alle materialen. Denk hierbij aan tapijten, gordijnen, meubelen, wand- of vloerbekleding, en zelfs kerstbomen. De behandeling is brandwerend, wat betekent dat deze geïmpregneerde materialen minder snel vuur vatten bij een brand. Dit voorkomt dat een brand snel uitgroeit en doorslaat, en leidt zo tot minder schade en leed. Dit bekomt u bovendien tegen een geringe kost.

 

Kies voor een brandwerende behandeling door onze experts uit Oost-Vlaanderen

NOFLAME® uit Zele heeft een ruime expertise in brandpreventie, opgedaan bij Defensie en de Regie der Gebouwen. We ontwikkelen in Oost-Vlaanderen niet enkel brandvertragende behandelingen, zoals vernissen en sprays die voldoen aan de Euroklasse voor materialen: Reactie op brand (brandvoortplanting). Ook de toepassing ervan binnen bedrijven in België, Frankrijk en Nederland nemen we voor onze rekening. Heeft u net uw feestzaal, hotel of restaurant gerenoveerd en wilt u nu al het mogelijke doen om een brand te voorkomen? Dan komen onze specialisten uit Vlaanderen graag langs om wanden, bekleding, tapijten en zelf kunstplanten te voorzien van een brandwerende behandeling. Op voorhand meten we de situatie ter plaatse op, waarna u een offerte op maat ontvangt. Binnen 6 à 8 weken komen we vervolgens op een gepaste datum langs om de brandvertragende behandeling toe te passen binnen uw zaak in Oost-Vlaanderen of elders.

Reken op onze expertise in brandpreventie

Schakel NOFLAME® uit Zele, Oost-Vlaanderen, in voor een brandvertragende behandeling van allerlei materialen binnen uw bedrijf. U kunt ons VCA-gecertificeerde bedrijf bovendien ook inschakelen voor brandwerende afdichtingen om te voldoen aan de brandnorm in Vlaanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit doet u telefonisch op 052 55 88 58 of via een e-mail naar info@noflame.be