Brandpreventie in Vlaanderen

Brandpreventie voor bedrijven in Vlaanderen

NOFLAME® biedt een ruime service voor brandpreventie aan bedrijven in heel Vlaanderen. Zo schakelt u ons in voor brandvertragende doorvoeringen. Deze zijn noodzakelijk voor een correcte compartimentering om een doorslaande brand te vermijden. Afdichtingen zijn bijgevolg een belangrijk element voor brandpreventie in Vlaamse bedrijven. Volgens de geldende brandnorm in Vlaanderen moeten deze afdichtingen voldoen aan dezelfde brandweerstand als de muur of vloer  waarin de opening zich bevindt. NOFLAME® uit Zele plaats daarom steeds dichtingen met gepaste vlamdichtheid en isolatie-eigenschappen, voor een correct brandpreventie in uw pand in Vlaanderen.

 

 

Brandvertragende coatings

Echter rekent u ook op onze expertise om textiel, vezels en houten materialen te behandelen met een brandwerende spray. Denk hierbij aan een coating voor de houten muurbekleding na een renovatie, of een spray voor de vloerbekleding in uw hotelkamers. Deze brandwerende behandeling is slechts een voorbeeld van hoe we bedrijven in Vlaanderen helpen met degelijke brandpreventie.

 

Vraag onze experts om advies en oplossingen

Schakel onze experts uit Zele in voor advies omtrent brandpreventie in uw bedrijf in Vlaanderen, Nederland of Frankrijk. We komen graag langs om de situatie op te meten, waarna u een offerte op maat ontvangt. Bekijk zeker ook eens onze referenties van tevreden klanten. Voor meer informatie of een offerte belt u naar 052 55 88 58 of vul het formulier in.