Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Beheer en onderhoud

  Noflame neemt u het verplichte onderhoud van de brandveiligheid in uw vastgoed uit handen.

  Naar aanleiding van de periodieke inspecties voeren wij de het nodige onderhoud uit. Op basis van het onderhoudscontract is de controle, het onderhoud en het beheer van de brandveiligheid in uw gebouwen (digitaal) gewaarborgd. Daardoor kunnen wij de bestaande applicaties inspecteren om de eventuele openingen te herstellen en hiermee volledig veilig te zijn. Veiligheid is onze verantwoording, kunde onze plicht. Onze gedreven professionals maken uitsluitend gebruik van Europees gecertificeerde, hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat uw brandpreventieve voorzieningen voldoen een de wet-en regelgeving en de eisen van brandweer en verzekeraar.

  Applicatie

  Als een beheerder bijvoorbeeld een doorvoering van kabels en luchtkanalen aanpast, is de brandveiligheid in het geding. De beheerder kan op die plek een sticker met code plakken en een melding doen via de applicatie aan Noflame, zodat de monteurs van Noflame de plek makkelijk terug kunnen vinden en het pand weer brandveilig kunnen maken. Door deze efficiënte manier van werken worden veel kosten bespaard. Daarnaast heeft een beheerder via de applicatie altijd inzicht in de brandveiligheid van zijn pand. In de app kan namelijk gemakkelijk bekeken worden welke aanpassingen er zijn doorgevoerd door monteurs en wanneer er keuringen uitgevoerd zijn.

  Voordelen applicatie beheer brandveiligheid

  Alle gegevens rond de brandveiligheid zijn opgeslagen in het interactieve logboek die te bereiken is via de app

  Vermindering van de papierstroom

  Alle informatie is toegankelijk voor de klant, de uitvoerder en andere belangstellende;

  In één opslag kunt u zien wanneer er onderhoud of inspectie nodig is